Even voorstellen: het bestuur

Sjors Horsthuis

Penningmeester

Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik alweer 10 jaar met veel plezier in de Bornsche Maten. Je kunt me wakker maken voor een gezellig (bord)spelletje, ik zit af en toe op mijn racefiets en tennis samen met een aantal buurmannen bij Smash in Borne. Ik werk als docent HBO-Rechten bij Saxion Hogeschool in Enschede. Als penningmeester van de wijkraad wil ik me inzetten voor onderlinge verbinding in de wijk en zorgen voor een financieel gezonde vereniging.

Tanja Slaghuis

Secretaris

Mijn naam is Tanja Slaghuis, 35 lentes jong en geboren en getogen in Almelo. In 2013 ben ik samen met mijn vriend naar de Bornsche Maten verhuisd, waar ik inmiddels twee kinderen later al ruim 9 jaar met veel plezier woon. Ik ben werkzaam als jurist en in mijn vrije tijd doe ik graag wat met mijn gezin, vriendinnen of ben ik in de sportschool te vinden. Sinds januari 2021 maak ik deel uit van het bestuur van de wijkraad. Na het vertrek van de vorige secretaris heb ik die functie in het bestuur overgenomen. Ziet u mijn naam dus in een mail voorbij komen, dan weet u dat die namens het bestuur van de Wijkraad is verzonden.

Bas Keur

Voorzitter

Ik ben 43 jaar, gelukkig getrouwd met Rianne en samen hebben we twee lieve kinderen, Marijn en Sophie. We wonen inmiddels 11 jaar met ontzettend veel plezier in deze prachtige wijk. Ik houd van koken, gamen, tennis en eigenlijk alles wat met gezelligheid te maken heeft. Af en toe zul je me een poging zien doen om hard te lopen, want daar hebben we een mooie omgeving voor. Ik werk als HRD-adviseur bij GBTwente en doe daarnaast als zelfstandige trainer/coach soms opdrachten. Ik heb heel veel zin om me als voorzitter in te zetten voor onze wijk. Heb jij leuke ideeën of vind je dat we ergens mee bezig moeten? Bel me dan vooral even!