Beekparkfestival 10 juni 2023
'Een feest voor de hele wijk!'

Kinderzeskamp

Zowel in de ochtend als in de middag organiseren we traditiegetrouw weer de kinderzeskamp. Ga jij met je team dit jaar naar huis met de wisselbokaal?
Roetsj over de superstormbaan, klim over de apenbrug, of schuif met een topsnelheid over de buikschuifbaan. Dit belooft weer een prachtig spektakel te worden!

Volleybaltoernooi

Vanwege het succes van vorig jaar is er dit jaar wederom een volleybaltoernooi. Het wordt georganiseerd voor de jeugd (12 tot 18 jaar) en voor volwassenen. Wordt jouw team dit jaar kampioen en nemen jullie de wisselbokaal mee?

Food & Drinks

Gedurende het Beekparkfestival kan iedereen genieten van lekker eten en drinken. Muntjes hiervoor zijn te verkrijgen bij de kassa. Pinnen bij de kassa is uiteraard dit jaar ook weer mogelijk. Genieten van een ijsje? Bij de ijscokar zijn vele smaken te verkrijgen. Of haal toch een lekkere suikerspin?  

Kinderdorp

Voor de allerkleinsten in de wijk is er wederom van alles te doen. Zo zijn er diverse springkussens en is er een heuse kermisattractie met autootjes. Daarnaast kunnen kinderen ‘melk’ tappen bij de limonadekoe. Je kunt je uiteraard ook weer laten schminken. Van alles te doen dus!

Loterij

Tijdens het evenement kunt u lootjes kopen voor de loterij die ‘s avonds plaatsvindt. Er zijn net als voorgaande jaren weer mooie en ludieke prijzen te winnen. Bovendien steunt u het goede doel met uw deelname aan de loterij. U koopt toch zeker ook weer een lot?!

Avondfeest

Wat is een mooi wijkfeest zonder een gezellige afsluiting met DJ? Ook dit jaar zal de DJ vanaf 20:00 uur zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Rond de klok van 20:30 uur zal de prijsuitreiking van de loterij zijn en maken we bekend welk bedrag naar het goede doel gaat. Daarna feesten we nog een paar uur door met z’n allen!