Laatste informatie Bornsche Maten loop

Ophalen startnummer
Het is mogelijk om op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei je startnummer op te halen bij Step One gevestigd aan de Grotestraat 106 in Borne. Op zondag 19 mei is het mogelijk om je startnummer op te halen in de Veste, gevestigd aan de H.F. Roetgerinklaan 1 in Borne, tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

Tijdregistratie
Voor de tijdregistratie zal gebruik worden gemaakt van het Ipico chipsysteem. Elke deelnemer zal bij het ophalen van het startnummer een chip ontvangen welke middels een tie-wrap aan je schoen wordt bevestigd. Deze chip dient na de hardloopwedstrijd te worden ingeleverd. Na de finish staan er mensen klaar om de tie-wrap door te knippen.

Starttijden
De starttijden en bijbehorende afstanden zijn als volgt:
• 10:30 uur: 1 km
• 11:00 uur: 5 km
• 11:00 uur: 10 km

Kleedkamer
Je kunt gebruik maken van een beperkt aantal kleedkamers in de Veste om je om te kleden.

Garderobe
Er is geen gelegenheid om eigendommen achter te laten in een bewaakte garderobe. De organisatie van de Bornsche Maten Loop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Medaille
Na de finish ontvang je een herinneringsmedaille. Voor een echte persoonlijke herinnering kun je gratis je naam en eindtijd in de medaille laten graveren.

Uitslagen
Alle uitslagen zullen zo spoedig mogelijk na de hardloopwedstrijd terug te vinden zijn op www.uitslagen.nl.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking voor de diverse afstanden zal omstreeks de volgende tijden plaatsvinden bij start/finish.
• 10:50 uur: 1 km
• 11:30 uur: 5 km
• 12:00 uur: 10 km

Parkeren
Er is beperkte openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij de Veste. Het parkeerterrein bij de Beekparkschool is niet beschikbaar. Overig verkeer heeft de mogelijkheid om in de wijk te parkeren (Tuinlaan/Lover).

We wensen je veel plezier en succes!

Organisatie Bornsche Maten Loop