Actueel

Geen Beekparkfestival en Bornsche Maten Loop in 2021

In tijden dat veel evenementen niet door gaan in verband met de corona maatregelen heeft ook de organisatie van het jaarlijkse Beekparkfestival en Bornsche Maten Loop de beslissing moeten nemen om de evenementen door te schuiven naar volgend jaar.
“Natuurlijk ontzettend jammer dat we na vorig jaar voor de 2de keer op rij de evenementen moeten annuleren” aldus de organisatie. We hebben nog gekeken om de evenementen naar later dit jaar te verplaatsen, echter is er momenteel nog te veel onzekerheid over de dan geldende coronaregels dat wij er voor hebben gekozen om de evenementen te verplaatsen naar 2022.

Het Beekparkfestival trekt ieder jaar vele deelnemers uit de wijk, en ook de Bornsche maten Loop trekt naast veel deelnemers uit de wijk ook veel hardlopers uit de regio.
Voor zowel het Beekparkfestival, wat volgend jaar de 9de editie gaat beleven, als voor de Bornsche maten Loop, welke in 2019 een zeer succesvolle eerste editie had komt dus gelukkig wel terug in 2022.
“Zowel voor- tijdens en  na de twee evenementen krijgen de organisaties altijd ontzettend veel positieve reacties waaruit blijkt dat er veel behoefte is aan dit soort evenementen in onze jonge wijk, er zijn dus voldoende redenen om door te gaan met het organiseren” Op welke datum het Beekparkfestival en de Bornsche Maten Loop in 2022 zal plaats vinden is nog niet bekend, hierover hoopt de organisatie snel duidelijkheid te kunnen geven.

Mocht je het leuk vinden om bij een van deze evenementen te helpen met het organiseren, laat het ons dan weten!