Actueel

Buitenspeeldag 2020 special edition!!

HOI!
Tijdens deze unieke periode is het zeer belangrijk voor kinderen om gezond te blijven en buiten te kunnen blijven spelen. Nickelodeon en Jantje Beton hebben daarom besloten om op woensdag 10 juni voor de 13e keer de Nationale Buitenspeeldag te organiseren. Laten we vieren dat we wel kunnen spelen, op straat in de eigen buurt! Vorig jaar hielpen meer dan 1.000 lokale initiatieven mee om meer dan 100.000 kinderen volop te laten buitenspelen. Deze 13e editie belooft door de huidige situatie een historische dag te worden.

WEL SPELEN, JUIST NU!
Jantje Beton en Nickelodeon roepen alle kinderen op om woensdagmiddag 10 juni buiten te spelen. Dit jaar dus geen speelevenementen maar ‘gewoon’ op straat spelen. Uiteraard wel binnen de geldende regels en richtlijnen die door de RIVM en de overheid worden aangegeven.

SPEELINSPIRATIE
Op www.buitenspeeldag.nl staan leuke tips voor een hele middag vol speelplezier. Van een racebaan krijten op de stoep tot touwtje springen. Daarnaast kan je op de site ook een mooie poster downloaden waarmee je de hele buurt kan laten zien dat op woensdag 10 juni het Buitenspeeldag is!

Wij hopen op een mooie bijzondere editie en dat we volgende jaar weer gewoon samen mooie activiteiten kunnen organiseren.