Helaas waren de weergoden ons dit jaar niet heel goed gezind. Regen, onweer en wind leken het feest in duigen te laten vallen. Gelukkig bleef het onweer uit en zijn de vrijwilligers, ondanks de regen, doorgegaan met het opbouwen om, zo goed als het kon, het feest toch door  te laten gaan.

Vanaf 2 uur regende het nog steeds maar stond alles wel klaar en kwamen er zelfs een paar kinderen die de regen trotseerden. Toen de regen stopte en er zelfs een mooie zonnestraal doorbrak werd het natuurlijk nog veel leuker om buiten te spelen en zo zijn er toch nog ruim honderd kinderen geweest.

De kinderen zijn  geschminkt, hebben gespeeld en gegeten maar vooral genoten. Wij als organisatie zijn dan ook weer blij met hoe het uiteindelijk toch nog goed is gekomen.

Sponsoren
Bij deze willen we onze vaste sponsoren CelebrareBennie Wilmink AutobedrijvenDrukkerij Knoef en Plus Huls van den Nieuwboer bedanken. Zonder jullie is dit evenement niet mogelijk!!

De Rozenhof
De bewoners van de Rozenhof natuurlijk dank voor het weer mogen gebruik maken van jullie mooie grote voortuin. Sommige bewoners stelden zelfs hun huis, water of stroom beschikbaar. Waarvoor nog extra dank.

Vrijwilligers
Naast deze sponsoren kunnen we natuurlijk ook niet zonder onze vrijwilligers. De vrijwilligers op het veld, van jong tot oud. Allemaal hebben ze hun steentje bijgedragen en de buitenspeeldag weer tot een succes gebracht. Ondanks de regen zijn jullie komen helpen en bleef de spirit goed. Nogmaals dank, jullie waren top!!!!

Vrijwilligers gezocht!!
Voor volgend jaar zouden we graag alvast een paar extra vrijwilligers erbij willen hebben. Het ging dit jaar erg moeizaam om een paar uurtjes hulp te krijgen, op deze ene woensdagmiddag. Vaders, schoonvaders en kinderen van de organisatie moesten nu bijspringen om het toch nog door te laten gaan.

Kan jij ons volgende jaar wellicht helpen en mogen we je volgend jaar om een paar uurtjes hulp vragen? Stuur dan nu een mail aan info@wijkraadbornschematen.nl zodat we je alvast op de lijst kunnen zetten!!!

Allemaal nogmaals hartelijk dank voor deze geslaagde buitenspeeldag en wellicht tot volgend jaar!!!!

Organisatie Buitenspeeldag,
Wijkraad Bornsche Maten

Buitenspeeldag 2019 Toch Nog Een Succes.