Bornsche Maten Loop

Op zondag 15 mei 2022 vindt de tweede editie van de Bornsche Maten Loop plaats waarin een geheel vernieuwd parcours voor de 10.2 km is opgenomen. Het parcours, waarin verharde en gravel paden elkaar afwisselen, loopt om de prachtige wijk de Bornsche Maten. Start en finish locatie is in het Beekpark. Het parcour is te bekijken via onderstaande links:

1,1 KM                       https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2407825

5,1 KM https://afstandmeten.nl/index.php?id=2530181

en 10,2 KM   https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2508671

Inschrijven

Voorinschrijving is mogelijk tot en met 11 mei 2022 via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving is mogelijk op 15 mei tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd in de Veste (H.F. Roetgerinklaan 1, Borne). De kosten voor de inschrijving zijn als volgt:

Afstand                             voor-inschrijving                                      na-inschrijving

1,1 KM                                 Gratis                                                                  Gratis
5,1 KM                                 € 6,00                                                                 €8,00

10,2 KM                              € 8,00                                                                 €10,00

Ophalen startnummer

Het is mogelijk om op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei je startnummer op te halen bij Step One gevestigd aan de Grotestraat 106 in Borne. Op zondag 15 mei is het mogelijk om je startnummer op te halen in de Veste, gevestigd aan de H.F. Roetgerinklaan 1 in Borne, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

Starttijden

De starttijden en bijbehorende afstanden zijn als volgt:

• 10:00 uur: 1.1 km (6-9 jaar)
  • 10:15 uur: 1.1 km (10-12 jaar)
  • 10.45 uur: 5.1 km
  • 11:00 uur: 10.2 km

Medaille

Na de finish ontvang je een herinneringsmedaille. Voor een echte persoonlijke herinnering kun je gratis je naam en eindtijd in de medaille laten graveren.

Prijsuitreiking

Op de 1.1 km worden bekers uitgereikt voor de eerste drie meisjes en jongens t/m 9 jaar en t/m 12 jaar. Op de 5.1 km en 10.2 km worden waardebonnen uitgereikt voor de eerste drie vrouwen en mannen. De prijsuitreiking voor de diverse afstanden zal omstreeks de volgende tijden plaatsvinden bij start/finish.

• 10:20 uur: 1.1 km (6-9 jaar)
  • 10:35 uur: 1.1 km (10-12 jaar)
  • 11:30 uur: 5.1 km
  • 12:00 uur: 10.2 km

Uitslagen

Alle uitslagen zullen zo spoedig mogelijk na de hardloopwedstrijd terug te vinden zijn op www.uitslagen.nl.

Tijdregistratie

Voor de tijdregistratie zal gebruik worden gemaakt van het Ipico chipsysteem. Elke deelnemer zal bij het ophalen van het startnummer een chip ontvangen welke middels een tie-wrap aan je schoen wordt bevestigd. Deze chip dient na de hardloopwedstrijd te worden ingeleverd. Na de finish staan er mensen klaar om de tie-wrap door te knippen.

Kleedkamer

Je kunt gebruik maken van een beperkt aantal kleedkamers in de Veste om je om te kleden.

Garderobe

Er is geen gelegenheid om eigendommen achter te laten in een bewaakte garderobe. De organisatie van de Bornsche Maten Loop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Parkeren

Er is beperkte openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij de Veste. Het parkeerterrein bij de Beekparkschool is niet beschikbaar. Overig verkeer heeft de mogelijkheid om in de wijk te parkeren (Tuinlaan/Lover).

Randprogramma

Naast de hardloop wedstrijd met verschillende afstanden is er ook een gezellig randprogramma. Zo is er voor de kinderen een springkussen, is er een ijscokar en is er koffie en frisdrank te verkrijgen. Genoeg reden dus om te komen.

We wensen je veel plezier en succes!
Wijkraad Bornsche Maten
Organisatie Bornsche Maten Loop