Bestuurswissel Wijkraad

Het is tijd voor een bestuurswissel!

Op 15 juni a.s. nemen we afscheid van drie Bestuursleden: Wernard Griffioen, Merijn Tijhuis & Patrick Masselink. Vanaf deze datum nemen de nieuwe bestuurders het stokje over.

Tijd voor een introductie!

Katinka Kuipers- ten Voorde (voorzitter)

Ik ben getrouwd en woon sinds 2017 samen met Kevin en onze 2 dochters (Liv & Noe) in de Bornsche Maten. In het dagelijks leven werk ik als advocaat bij MulderVanGeel advocaten & bedrijfsadviseurs in Almelo. Ik kijk er naar uit om mooie activiteiten te organiseren in de wijk en bewoners bij elkaar te brengen!

Nicole Kerkhof Jonkman- Kuipers (secretaris)

Getrouwd met Tom en trotse moeder van onze dochter Jasmijn. Met veel plezier wonen wij alweer 8 jaar in de Bornsche Maten. Als kandidaat-notaris werk ik bij Hofsteenge & Wesseling Notarissen te Hengelo. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan de activiteiten en initiatieven voor en door de wijk!

Peter Rutgers (penningmeester)

Samen met mijn vrouw Anouk, woon ik sinds oktober in de Bornsche Maten. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Siers Groep te Oldenzaal. Samen met de andere bestuursleden heb ik veel zin om aan de slag te gaan en leuke activiteiten te organiseren voor onze wijk!

Marjolein Stamsnijder- de Vet (algemeen lid)

Samen met Robert en onze dochter Lynn wonen wij sinds 2014 in de Bornsche Maten. Ik ben werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Ik zie ernaar uit om samen met de andere bestuursleden leuke activiteiten te organiseren om zo meer met elkaar in contact te komen.

Wij willen het oud bestuur bedanken voor hun inzet en wij zullen met veel enthousiasme de taken voortzetten. Voor leuke ideeën uit de wijk staan wij altijd open en vrijwilligers zijn altijd welkom!

Wil jij ook wat betekenen voor onze mooie wijk en/of wil jij lid worden voor slechts € 7,50 per jaar? Mail ons via: info@wijkraadbornschematen.nl