Beekparkfestival

Op zaterdag 11 juni organiseren we alweer voor de 10e keer het Beekparkfestival, een evenement dat verbindt. De wijkraad Bornsche Maten zorgt voor een spectaculaire editie. Ieder jaar staat het Beekparkfestival weer garant voor veel plezier, de organisatie heeft dan ook voor de komende editie weer een mooi programma samengesteld. Lees hier de huisregels.

Kinderzeskamp

Zoals alle jaren zal het Beekpark dit jaar weer vol staan met stormbanen, buikschuifbaan, de apenbrug en kunnen deelnemers weer kanoën. Tijdens de zeskamp strijden de kinderen om de felbegeerde bokaal. Dit jaar zal (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) de zeskamp zowel s’ morgens als ’s middags zijn. Het ochtend deel start rond 10.30 uur en zal duren tot ongeveer 13.00 uur. Het middag programma zal om 13.30 uur van start gaan tot 16.00 uur. Geeft je nu op met een team tussen de 6 en 8 deelnemers) via de website van de wijkraad.

Volleybaltoernooi

Nieuw op het Beekparkfestival is het volleybal toernooi georganiseerd tussen 14.30 uur en 17.00 uur. We spelen op 4 verschillende velden en 2 poules. Een poule voor 12 tot 18 jaar, de andere poule vanaf 18 jaar. Wie wordt de eerste Volleybalkampioen van het Beekparkfestival? Geeft je daarom snel op eveneens via deze website.

Food & Drinks

Tijdens de gehele dag zijn er op verschillende plekken eten en drinken te nuttigen. Tussen het sporten door dus even een hapje halen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Avondfeest

‘s Avonds om 20:00 uur starten we met het avondfeest in de grote tent. Hierbij zal een DJ zorgen voor een heerlijke sfeer.

Vrijwilligers

Tijdens het Beekparkfestival zijn wij afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers. Lijkt het je leuk om (een deel van) deze dag mee te helpen mail dan naar info@wijkraadbornschematen.nl